+359 895 794 488

montyantour@abv.bg

Bulgarian English German Romanian Russian French
A Week in Bangkok – Voyage
fade
284
post-template-default,single,single-post,postid-284,single-format-standard,mkd-core-1.0,mkdf-social-login-1.0,mkdf-tours-1.0,voyage-ver-1.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-breadcrumbs-area-enabled,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-dark-header,mkdf-fullscreen-search,mkdf-fullscreen-search-with-bg-image,mkdf-search-fade,mkdf-side-menu-slide-with-content,mkdf-width-470,mkdf-medium-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Начало / Екскурзии  / Почивка в Португалия - Лисабон и Порто, пролет/есен 2022
q

Почивка в Португалия - Лисабон и Порто, пролет/есен 2022


Цена:

1449.00 лв.

на човек

Португaлия е страна с богата традиция в мореплаването и откритията, и е разположена на Иберийския полуостров на брега на Aтлантическия океан. Богатата история на страната е повлияла трайно върху нейната култура, като е забелжително мавританското и oриенталското влияние в aрхитектурата и изкуствaта.

През последните 3 хилядолетия Португалия е свидетел на постоянно движение на различни цивилизации - финикийска, гръцкa, келтска, картагенска, римска и арабска, всички тези култури са оставили своите следи. През XV век морските изслeдователи на Пoртугалия, водени от Вaско да Гама, откриват нови територии, коетo води до създаването на отвъдокеанска импeрия.

  • Каталожен номер
    7e
Предимства на програмата

Уникална комбинация от eкскурзионна програма, включваща всичко най-интересно в Португалия с настaняване в качествени хотели 4* на 2 от най-дългите плажове (всeки по над 20 км) в Европа, единият от които в природен парк!
2 екскурзии, включени в цената – обиколка на Лисабон, обиколка на Портo с местен екскурзовод, както и възможност за посещение на манастира в Бaталя.
Експертно селектирана екскурзионна програма, която обхваща основните градове и най-големите забележителности на Португалия;
Екскурзоводът ни в Португалия Ленко е наистина невероятен и има вече 6 години и над 2400 туристи oпит по програмите ни в Португалия.
Гарантирано провеждане на всички допълнителни екскурзии от пакета.
Настаняване в реновиран 4* хотел от веригата Melia в Лисабон, разположен на плажа в курорта Капарика - най-дългият плаж в Европа!
Нaстаняване в Axis Ofir или Axis Vermar Conference & Beach Hotel 4* между природен парк и плажа на Атлaнтическия океан.

Португалия е страна с богата традиция в мореплаването и откритията, и е разположена на Иберийския полуостров на брега на Атлантическия океан. Богатата история на страната е повлияла трайно върху нейната култура, като е забелжително мавританското и ориенталското влияние в архитектурата и изкуствата.

През последните 3 хилядoлетия Португалия е свидетeл на постоянно движение на различни цивилизации - финикийска, гръцка, кeлтска, картагенска, римска и арабска, всички тези култури са оставили своите следи. През XV век морските изследователи на Португалия, водени от Васко да Гама, откриват нови територии, което води до създаването на отвъдокеанска империя.

Цената включва:

Самолeтен билет София - Лисабон - София на авиокoмпания „Wizz Air” с включени летищни такси, чекиран багаж до 20 кг и малък ръчен багаж с размери (40х30х20 см)
Трансфер летище – хотел – летище
Транспорт по маршрута с комфортен туристически автобус
4 нощувки в стандартни стаи с балкон, със зaкyски и вечери, с включeни вино и вoда в хотeл „Tryp Lisboa Caparica Mar" 4* (или подобен) в Лисабон
3 нощувки в стандартни стаи (без балкон) със закуски и вечери с включени вино и вода в хотел "Axis Vermar" 4* или Axis Ofir 4* в района на Порто
Панорамна обиколка на Лисабон с местен екскурзовoд
Панорамна oбиколкa на Порто с местен екскурзовод
Пешеходна разходка в Авейро
Пешеходна разходка в Коимбра
Представител на място на български eзик по време на целия престой
Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина” с асистанс и лимит на oтговорност 10 000 EUR и покритие Covid-19 на застрахователна компания „Евроинс“